Läns-Klippan

Ja som Läns-Klippans ordförande Vill att ni ska styrelsen ska jobba med. Klippan är en del av FUB,(Förbundet för utväcklingstörda barn, ungdommar och vuxna) i Klippan får bar dom som har ett funktionshinder vara med. Om du vill att Läns-klippan i stockholm ska prata om, skriv E-post till Länsklippan. Adressen är lansklippan@stockholmslan.fub.se. Kom i håg, din fråga är alltid viktig

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>