Arbete

Jag tycker det är orättvis att våran grupp diskrimineras i arbetet. Om en person med funtionshinder kommer på integuv och en så kallad normal kommer på samma integuv så anställer arbetsgivaren oftast den normala personen trots att den person med funktionshinder skulle göra jobbet bättre. Det gillar jag inte. Istellet hamnar man på daglig värksamhet med förtidspanskon och bostadsbidrag. Hyrerna är så höga här i Stockholm så dom pengarna räcker inte oftast till för att leva ett normalt liv. Försäkringskassan har ett hyrestak på 4500 kronor på bostadsbidrag. Men hyrorna i Stockholm och anda Stockholmskomuner är mycket högre än hyrestaket samtidit som matpriserna har blivit mycke dyrare. Den borglig styrande Allegansen har till och med sänkt Panskonerna och ökat Skatten för våran grupp samtidigt som dom med vanligt jobb har fått sänkt skatt. Detta gör att våra mdlemmar har svårt att gå runt ekonomiskt. Detta är orättvist och Diskremenering. Medlemmar, Rösta i höst! Rösta bort Borgarna. Rösta rödgrönt i stellet så vi får bor alla orättvisor! STOPPA BORGARNA I PAPPERSKORGARNA!!!

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.