2020-07-17 Nu skall Regering och riksdag. Lyssna här. Våra frågor kommer upp nu. Dom Skulle man ha tagit i redan för 10 år Sedan och börjat att förändrat. Sverige Då NÄR MAN SA ATT VI SKALL BLI BEST PÅ: FUNKTIONSHINDER ANNPASNING: DETTA HAR MAN GLÖMT OCH LAGT I RUNDA ARKIVET: SKÄMS PÅ ER SOM STIFTAR. LAGARNA. I SVERIGE.

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/BRARbl/i-sverige-doms-vissa-till-fattigdom?fbclid=IwAR1gYocfpbOxTdR8anwlwDIC3-Qo8-7bW2RX6uwdkmwoTRCJNfPMhAVAl6U

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>